Vineri, 26 Aprilie 2024, 12:38 | Bine aţi venit Vizitator

Site-ul meu

Principală » 2013 » Aprilie » 15 » Un nou pc (generatia pentru windows 8)
20:29
Un nou pc (generatia pentru windows 8)

Următorul dvs. PC va fi extraordinar

PC Convertibil

Următorul dvs. PC va face mai multe și va fi mai puternic, indiferent pe care îl alegeți. Noua generație de tablete conține tablete care sunt ușoare și uimitor de rapide, cu o durată de viață a bateriei mai lungă. Dispozitivele convertibile vă oferă stilul și mobilitatea unei tablete, însă acestea pot fi atașate la o tastatură și se pot transforma într-un laptop în toată regula. Dispozitivele multifuncționale asigură un nivel nou de putere și stil, într-un PC desktop.

Este o eră nouă pentru PC-uri - cu designuri actualizate radical, mai multă putere brută de procesare și timpi de pornire de sub 10 secunde, în multe cazuri.

Ghid pentru cumpărarea unei tablete sau a unui PC

Plecați la drum cu stil

Laptop

Construite din materiale inovatoare foarte ușoare, cum ar fi duraluminiul și cu un nou accent pe designul de calitate, noile tablete și laptopuri Windows sunt gata să vă alunece în servietă și să vă însoțească oriunde vă duceți.

Multe dintre noile tablete și laptopuri permit aplicațiilor să reacționeze când înclinați sau rotiți ecranul, să se adapteze automat la modificările de luminozitate și chiar vă permit să atingeți două dispozitive împreună pentru a partaja o fotografie sau o pagină web.

Ghid pentru cumpărarea unei tablete sau a unui PC

Fiți în centrul atenției

PC All-in-one
PC All-in-one în poziția închis
PC All-in-one din lateral

Noile desktopuri și dispozitive multifuncționale conferă un aspect nou și suplu domiciliului sau biroului dvs. Veți obține întreaga putere și viteză a unui desktop, cu mult spațiu de stocare și procesare cu o foarte bună viteză de răspuns, în stiluri mai suple, mai ușoare și mai stilat ca niciodată.

Multe dintre desktopurile de nouă generație și dispozitivele multifuncționale combină precizia și controlul unui mouse și a unei tastaturi cu ușurința și flexibilitatea unui ecran tactil.

Ghid pentru cumpărarea unei tablete sau a unui PC

Cumpărați unul pentru deplasări: PC-uri Windows RT

PC Windows RT

Elegante și subțiri, cu o durată de viață a bateriei foarte lungă, PC-urile Windows RTsunt perfecte pentru o viață în deplasare. Acestea rămân conectate chiar și în modul în repaus, revin rapid din repaus și sunt perfecte atât pentru atingere, cât și pentru mouse și tastatură. Windows RT rulează exclusiv aplicații din Magazinul Windows și, de asemenea, are încorporate aplicații excelente, cum ar fi Mail, Persoane, Mesagerie, Fotografii, SkyDrive, Muzică și Video, astfel încât să puteți păstra legătura cu ceilalți și să vă distrați.

Fiecare PC Windows RT PC este prevăzut cu Microsoft Office 2013 pentru acasă RT, astfel încât să puteți realiza mai multe cu Word, ExcelPowerPoint și OneNote. Pentru mai multe detalii, consultați pagina de produs Office 2013 pentru acasă RT.

Ghid pentru cumpărarea unei tablete sau a unui PC

PC Windows RT
PC Windows RT
PC Windows RT
PC Windows RT
Vizualizări: 610 | Adăugat de: ALIN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Meniu site
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 34
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Formularul pentru autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2013  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator