Joi, 25 Aprilie 2024, 06:09 | Bine aţi venit Vizitator

Site-ul meu

Principală » 2013 » Februarie » 13 » Top 7 gadgeturi windows 7!
19:37
Top 7 gadgeturi windows 7!

  Microsoft a menţinut activă o galerie pentru gadgeturi desktop care expune câteva gadgeturi utile pentru cei interesaţi. Însă, odată cu pregătirile pentru lansarea noului Windows 8, Microsoft a decis (cum spun unii) "să nu se mai prefacă a oferi suport pentru gadgeturi". Windows 8 şi interfaţa Metro se presupune că vor aduce desktop-ului Windows, mini-aplicaţii mai bune şi mai multe. Microsoft vrea ca toată lumea să se concentreze pe dezvoltarea acestora şi să renunţe la gadgeturi. Şi totuşi, unde mai pot găsi acum gadgeturi utilizatorii de Windows 7 şi Windows Vista?

Sursele de gadgeturi desktop care mai rămân

O prima sursă este o galerie de gadgeturi a Microsoft, care nu va mai oferi niciodată vreun gadget nou. O a doua sursă este galeria Sidebar Gadgets de la DeviantART, care foloseşte încă terminologia din Windows Vista deşi toate gadgeturile funcţionează şi în Windows 7.

A treia sursă este acest articol care vă prezintă cele mai bune gadgeturi pentru desktop, ce se mai pot găsi pe internet.

Gadgeturi desktop recomandate de 7 Tutoriale

Vă voi prezenta o listă cu 7 gadgeturi care cred că vă vor plăcea. Iată-le într-o ordine aleatorie:

1. System Monitor - Windows 7 include un gadget numit Contor CPU. Nu este elegant şi nici nu iese în evidenţă, dar oferă informaţii utile despre activitatea sistemului dvs. Dacă vreţi un gadget care să vă ofere aceleaşi informaţii într-un format mai uşor de citit, încercaţi System Monitor. Este mic şi simplu, dar este foarte uşor de citit. Îl puteţi găsi la Build a Gadget.

gadget, desktop

2. WeatherBug - Este o aplicaţie completă care oferă cam tot ce vrei să ştii despre starea vremii din zona în care locuieşti. Mergeţi aici pentru a îl descărca.

gadget, desktop

3. Clipboard manager - Folosiţi de multe ori aceleaşi text când tastaţi? Nu v-ar plăcea să păstraţi toate acele cuvinte şi fraze într-un singur loc şi să le introduceţi cu un singur clic, acolo unde aveţi nevoie? Există un gadget şi pentru acest lucru. Clipboard manager permite setarea cantităţii de spaţiu utilizat pentru elementele păstrate în clipboard şi oferă posibilitatea accesării instantanee a acestora. Mergeţi la Tom's Guide pentru a-l descărca.

gadget, desktop

4. HTC Home - Windows 7 conţine un gadget standard pentru ceas. Totuşi, acesta este destul de simplu. Dacă vă doriţi un ceas mai bun. mai configurabil, şi care mai conţine pe deasupra şi predicţii despre starea vremii, trebuie să încercaţi HTC Home. Conţine câteva stiluri diferite de ceasuri, şi puteţi alege dacă va fi afişată şi starea vremii sau nu, şi chiar un ceas secundar pentru un alt fus orar. Îl puteţi găsi la HTC Home. Starea vremii nu este atât de complexă precum cea oferită deWeatherBug, dar nu toată lumea vrea detalii peste detalii despre vreme.

gadget, desktop

5. Notes - Personal, nu cred că aş putea trăi fără notiţele adezive. Le folosesc zilnic pentru însemnări şi notiţe. Windows 7 are o aplicaţie inclusă pentru acest lucru, de care, deşi nu este o un gadget propriu-zis, am ajuns să fiu dependent. Aşa am scăpat de căutările pe birou, un simplu clic pe desktop fiind de ajuns pentru a îmi găsi însemnările. Totuşi, am auzit mulţi oameni nemulţumiţi de versiunea existentă în Windows 7, şi care credeau că cea din Windows Vista era mai bună. Nu am folosit prea mult Windows Vista, dar după ce am verificat, trebuie să recunosc că era mai bun gadgetul din Windows Vista. Puteţi găsi instrucţiuni pentru descărcarea şi instalarea acestuia peIThinkDifferent.

gadget, desktop

6. Mail preview - Mulţi utilizatori au conturi multiple de e-mail, iar cei care nu folosesc un client de e-mail ca Thunderbird, Windows Live Mail sau Eudora, trebuie să îşi verifice toate conturile pe rând pentru a vedea dacă au primit mesaje. Gadgetul Mail Preview vă permite setarea a oricâte conturi doriţi, şi vă va notifica ori de câte ori veţi primi un mesaj în vreunul din ele. Este gândit să arate ca interfaţa de Windows Phone, care îl face să fie foarte compact şi uşor de citit chiar şi pe un ecran mic. Puteţi citi mai mult despre el şi îl puteţi descărca de la Wp-Corporation.

gadget, desktop

7. Xirrus WiFi Inspector - Cred că acesta este unul din cele mai bune gadgeturi pentru laptopuri. Chiar şi pe ecranul mic al netbook-urilor este clar şi uşor de citit. Gadgetul permite gestionarea reţelelor fără fir din jur. Îl puteţi folosi pentru a vedea ce reţele sunt disponibile, precum şi nivelul de semnal al acestora. Pentru a afişa aceste informaţii, gadgetul foloseşte o reprezentare grafică asemenătoare unui sonar. Xirrus WiFi Inspector poate fi folosit chiar şi pentru dezactivarea plăcii de reţea Wi-Fi.

Acest gadget era listat în galeria de gadgeturi Microsoft, dar cum aceasta nu mai există, cel mai bun loc pentru a îl găsi este situl Xirrus. Veţi găsi legăturile pentru descărcare undeva la jumătatea paginii. Pentru documentaţie există o legătură separată; vă recomandăm să o citiţi.

gadget, desktop


Vizualizări: 948 | Adăugat de: ALIN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Meniu site
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 34
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Formularul pentru autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2013  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator