Vineri, 29 Martie 2024, 00:27 | Bine aţi venit Vizitator

Site-ul meu

Principală » 2013 » Februarie » 17 » Actualizarea unui driver pentru hardware care nu funcționează corect
16:28
Actualizarea unui driver pentru hardware care nu funcționează corect

Dacă aveți un dispozitiv hardware care nu funcționează corect pe computer, probabil că aveți nevoie de un driver actualizat. Există trei moduri de a actualiza un driver:

  • Utilizați Windows Update. Poate fi necesar să setați Windows Update să descarce și să instaleze automat actualizările recomandate.

  • Instalați software de la producătorul dispozitivului. De exemplu, dacă dispozitivul a fost furnizat cu un disc, acel disc poate conține software care instalează un driver pentru dispozitiv.

  • Descărcați și actualizați driverul manual. Utilizați această metodă pentru a instala un driver pe care îl descărcați de pe site-ul Web al producătorului. Faceți aceasta dacă Windows Update nu poate găsi un driver pentru dispozitiv și dispozitivul nu a fost furnizat cu software care instalează un driver. Site-ul Web Centru de compatibilitate Windows 7 listează mii de dispozitive și are linkuri directe la descărcări de drivere.

    Aveți posibilitatea să verificați Windows Update oricând pentru a vedea dacă s-au găsit drivere actualizate pentru hardware, mai ales dacă ați instalat recent un dispozitiv nou. Apoi, se pot instala driverele actualizate. Iată cum:

    1. Deschideți Windows Update făcând clic pe butonul StartImagine a butonului Start. În caseta de căutare, tastați update, apoi, în lista cu rezultate, faceți clic pe Windows Update.

    2. În panoul din stânga, faceți clic pe Căutare actualizări.

      Dacă există actualizări disponibile, faceți clic pe linkuri pentru a vedea informații despre fiecare actualizare. WindowsUpdate vă informează dacă o actualizare este importantă, recomandată sau opțională. Fiecare tip de actualizare poate conține drivere. Pentru mai multe informații, consultați Ce este actualizarea automată Windows? și Obțineți automat driverele și actualizările recomandate pentru hardware.

    3. În pagina Selectați actualizările pe care doriți să le instalați, căutați actualizări pentru dispozitivele hardware, bifați casetele de selectare din dreptul driverelor pe care doriți să le instalați, apoi faceți clic pe OK.

      Este posibil să nu existe actualizări de drivere disponibile.

    4. Pe pagina Windows Update, faceți clic pe Instalare actualizări Permisiune de administrator necesară Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau furnizați confirmarea..

      Windows Update vă va anunța dacă actualizările s-au instalat cu succes.


Vizualizări: 811 | Adăugat de: ALIN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 andrei  
0
Un site ca acestaa merita nota 10+++

Prenume *:
Email *:
Cod *:
Meniu site
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 34
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Formularul pentru autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2013  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator