Joi, 25 Aprilie 2024, 06:26 | Bine aţi venit Vizitator

Site-ul meu

Principală » 2013 » Mai » 8 » GIGABYTE ofera performante extraordinare cu cea mai noua placa de baza UD9
09:16
GIGABYTE ofera performante extraordinare cu cea mai noua placa de baza UD9

   GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază, plăci video şi alte soluţii hardware pentru computere lansează cea mai performantă placă de bază, GA-X58A-UD9, construită cu un design revoluţionar cu 24 Faze de alimentare "Unlocked Power”, suport pentru grafică 4-way NVIDIA SLI şi ATI CrossFireX, cât şi tehnologii unice de la GIGABYTE cum ar fi Accelerarea 333 Onboard şi On/Off Charge.

GIGABYTE GA-X58A-UD9 - PCMHZ

"GIGABYTE redefineşte platforma X58 atât ca performanţe cât şi din punct de vedere al caracteristicilor, iar GA-X58A-UD9 oferă din plin din ambele,” a comentat Tim Handley, Deputy Director al Departamentului de Marketing Plăci de Bază de la GIGABYTE Technology Co. Ltd."Prin designul unic cu 24 de faze de alimentare Unlocked Power şi caracteristicile care diferenţiază plăcile de bază GIGABYTE de competiţie, se livrează energie de cel mai înalt calibru către CPU, astfel încât GIGABYTE GA-X58A-UD9 defineşte o nouă categorie de primă clasă în care este singurul reprezentant.”

GIGABYTE Unlocked Power

Puterea este cheia deblocării performanţei "Reale”, şi nicăieri nu este mai evident acest adevăr ca la sistemul unic de alimentare proiectat şi construit special pentru GIGABYTE GA-X58A-UD9. Fiind dotată cu tehnologia proprietară GIGABYTE Unlocked Power cu un design cu 24 faze de alimentare, modelul GIGABYTE GA-X58A-UD9 livrează un maxim de energie pentru cele mai noi procesoare Intel pe socket 1366, ce include noul procesor Intel Core i7-980X Extreme Edition (6 core) cât şi viitoarele procesoare cu performanţe extreme de la Intel, asigurând cea mai buna stabilitate şi overclockabilitate a sistemului. 

Design inovator cu comutare Dual Power

GIGABYTE Unlocked Power oferă de asemenea o durabilitate crescută şi o durata de viaţă mai lungă a componentelor datorită primului design cu comutare Dual Power din industrie. Când Dual Power Switching este activat, 2 seturi de 12 faze de alimentare operează în tandem, pornind automat un set de 12 faze şi oprind alimentarea celorlalte 12 faze, permiţând astfel ca setul inactiv să intre în repaus. Prin împărţirea încărcării energiei între 2 seturi de faze de alimentare, GIGABYTE Dual Power Switching edublează efectiv durata de viaţă a fazelor de alimentare. În plus, GIGABYTE Unlocked Power are încorporată protecţia Auto Failure Protection, astfel încât dacă o fază de alimentare se defectează, placa de bază va dezactiva automat grupul său de 12 faze, astfel încât va funcţiona în continuare folosind celălalt set de 12 faze, spre deosebire de o placă de bază tradiţională care va fi incapabilă să booteze.

Livrare maximă de energie pentru CPU

Când încărcarea CPU necesită ca mai mult de 12 faze să fie active, GIGABYTE Dual Power Switching este suspendată temporar astfel încât toate cele 24 de faze de alimentare sunt deblocate automat, livrând cantitatea maximă de energie. Pentru overclockeri şi power useri, acest aspect înseamnă că toate cele 24 de faze de alimentare pot fi activate pentru a livra câtre procesor cea mai mare cantitate de energie disponibilă în acest moment pe orice placă de bază desktop.

Suport pentru grafică 4-Way şi Accelerare GIGABYTE 333 Onboard

Fiind bazată pe chipsetul high end Intel X58, modelul GIGABYTE GA-X58A-UD9 oferă o gama largă de dotări premium gândite pentru entuziaştii PC care cred ca "mai mult” nu este niciodată destul. Pentru cei care doresc să construiască cea mai puternica maşină grafică, GIGABYTE GA-X58A-UD9 vine cu suport pentru grafică 4-way PCI Express 2.0 (x16) atât pentru tehnologia ATI CrossFireX cât şi pentru Nvidia SLI. GA-X58A-UD9 ofera de asemenea cele mai noi inovaţii în domeniul transferului şi stocării de date prin tehnologiile de Accelerare GIGABYTE 333 Onboard ce include SuperSpeed USB 3.0, suport SATA 6Gbps, inclusiv suport pentru RAID 0 cu un transfer de date cu până la 4 ori mai rapid faţă de generaţia anterioară SATA II, şi GIGABYTE 3X USB power.

Tehnologii unice GIGABYTE

Placa de bază GIGABYTE GA-X58A-UD9 duce mai departe succesul înregistrat de tehnologiile unice dezvoltate de GIGABYTE ce includ designul GIGABYTE Ultra Durable 3, ce este caracterizat de o cantitate dubla de cupru pentru PCB faţă de designul tradiţional, cât şi uneltele inovatoare de management PC Smart6On/Off Charge cu 3x USB Power pentru încărcarea în orice moment a iPhone şi iPad, utilitarele de economisire de energie Dynamic Energy Saver 2, şi tehnologiile DualBIOS. Desigur, overclockingul dă strălucire modelului GA-X58A-UD9, având caracteristici de design gândite de şi pentru overclockerii de clasa mondială. Aceste caracteristici include controllere integrate de supravoltare, diagnoză onboard în timp real, LED-uri de alertă pentru sistem şi setări suficiente în BIOS pentru overclocking pentru a putea împinge hardware-ul la limită.

GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9GIGABYTE GA-X58A-UD9

Vizualizări: 1163 | Adăugat de: ALIN | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Meniu site
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 34
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Formularul pentru autentificare
Căutare
Calendar
«  Mai 2013  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator